سخنرانی سرکار خانم دکتر مریم فراهانی

۰۱ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۱۹:۳۴ کد خبر : ۳۲۶۸ اخبار تصویری
تعداد بازدید:۷۶
انجمن علمی گیاهان دارویی ایران – شاخه رودهن با توجه به مسئولیت خود در گسترش علوم مرتبط با گیاهان دارویی، درخواست برگزاری ۹ سخنرانی، سه کارگاه آموزشی و یک نشست تخصصی را به معاونت محترم پژوهش و فن آوری واحد رودهن ارائه نمود که با مساعدت جناب آقای دکتر مالک میرهاشمی و همکاران ایشان در معاونت پژوهش و فن آوری و پس از تصویب در شورای پژوهشی دانشگاه در دستور کار انجمن قرار گرفت. سخنرانی سرکار خانم دکتر مریم فراهانی تحت عنوان " کاربرد گیاهان دارویی در پاکسازی خاکهای آلوده به فلزات سنگین" در روز چهارشنبه مورخ یازدهم اسفندماه ۱۳۹۵ در دانشکده کشاورزی و علوم پایه دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن و با حضور اعضاء هیئت علمی، رئیس دانشکده کشاورزی، مدعوین ویژه از معاونت پژوهش و فناوری واحد و دانشجویان کارشناسی و کارشناسی ارشد برگزار گردید. پس از قرائت قرآن کریم و سرود جمهوری اسلامی ایران، جناب آقای دکتر محمد رضا حاج سید هادی رئیس انجمن علمی گیاهان دارویی ایران شاخه رودهن ضمن خوش آمد گویی و تشکر از تمامی شرکت کنندگان برای حضور گرمشان، با بیان اهمیت اقتصادی گیاهان دارویی و نقش آنها در سلامت جامعه و تدوین سند ملی گیاهان دارویی و طب سنتی کشور و گزارش کوتاهی از تعداد پایان نامه ها، طرح های پژوهشی و مقالات مرتبط با گیاهان دارویی توسط اعضاء هیئت علمی دانشکده کشاورزی و همچنین روند شکل گیری و اقدامات انجام شده ارائه نمودند. در ادامه سرکار خانم دکتر مریم فراهانی عضو هیئت علمی دانشکده کشاورزی و علوم پایه و عضو فعال انجمن، مباحث خود را آغاز نمودند. ایشان پس از بیان اهمیت گیاهان دارویی در داخل و خارج کشور، خواص دارویی گیاه گل داودی را بیان کرده و تاثیر آن در پاکسازی فلزات سنگین در خاکهای آلوده را تشریح کردند که مورد توجه حضار قرار گرفت. پس از سخنان ایشان، حضار با طرح سوالات خود در ارتقاء کیفی مباحث این جلسه سهم بسزایی داشتند. در پایان با اعطای لوح و کارت هدیه از سرکار خانم دکتر مریم فراهانی تقدیر و تشکر گردید و با ذکر صلواتی سخنرانی خاتمه یافت. پس از آن چند عکس دسته جمعی گرفته شد و حضار با آب میوه و کیک مورد پذیرایی قرار گرفتند.
سخنرانی سرکار خانم دکتر مریم فراهانی

انجمن علمی گیاهان دارویی ایران – شاخه رودهن با توجه به مسئولیت خود در گسترش علوم مرتبط با گیاهان دارویی، درخواست برگزاری 9 سخنرانی، سه کارگاه آموزشی و یک نشست تخصصی را به معاونت محترم پژوهش و فن آوری واحد رودهن ارائه نمود که با مساعدت جناب آقای دکتر مالک میرهاشمی و همکاران ایشان در معاونت پژوهش و فن آوری و پس از تصویب در شورای پژوهشی دانشگاه در دستور کار انجمن قرار گرفت. سخنرانی سرکار خانم دکتر مریم فراهانی تحت عنوان " کاربرد گیاهان دارویی در پاکسازی خاکهای آلوده به فلزات سنگین" در روز چهارشنبه مورخ یازدهم اسفندماه 1395 در دانشکده کشاورزی و علوم پایه دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن و با حضور اعضاء هیئت علمی، رئیس دانشکده کشاورزی، مدعوین ویژه از معاونت پژوهش و فناوری واحد و دانشجویان کارشناسی و کارشناسی ارشد برگزار گردید. پس از قرائت قرآن کریم و سرود جمهوری اسلامی ایران، جناب آقای دکتر محمد رضا حاج سید هادی رئیس انجمن علمی گیاهان دارویی ایران شاخه رودهن ضمن خوش آمد گویی و تشکر از تمامی شرکت کنندگان برای حضور گرمشان، با بیان اهمیت اقتصادی گیاهان دارویی و نقش آنها در سلامت جامعه و تدوین سند ملی گیاهان دارویی و طب سنتی کشور و گزارش کوتاهی از تعداد پایان نامه ها، طرح های پژوهشی  و مقالات مرتبط با گیاهان دارویی توسط اعضاء هیئت علمی دانشکده کشاورزی و همچنین روند شکل گیری و اقدامات انجام شده ارائه نمودند.

نظر شما :