سخنرانی آقای مهندس علی ابراهیمی

۰۱ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۱۹:۴۶ کد خبر : ۳۲۶۹ اخبار تصویری
تعداد بازدید:۸۳
انجمن علمی گیاهان دارویی ایران – شاخه رودهن با توجه به مسئولیت خود در گسترش علوم مرتبط با گیاهان دارویی، درخواست برگزاری ۹ سخنرانی، سه کارگاه آموزشی و یک نشست تخصصی را به معاونت محترم پژوهش و فن آوری واحد رودهن ارائه نمود که با مساعدت جناب آقای دکتر مالک میرهاشمی و همکاران ایشان در معاونت پژوهش و فن آوری و پس از تصویب در شورای پژوهشی دانشگاه در دستور کار انجمن قرار گرفت. بر این اساس از جناب آقای مهندس علی ابراهیمی مشاور ستاد و دبیر کارگروه تخصصی توسعه فناوری و کارآفرینی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای ایراد سخنرانی دعوت بعمل آمد. سخنرانی آقای مهندس ابراهیمی تحت عنوان " جایگاه توسعه صنعت گیاهان دارویی به منظور کارآفرینی و ایجاد فرصت های جدید شغلی " در روز سه شنبه مورخ ۱۷/۱۲/۱۳۹۵ در دانشکده کشاورزی و علوم پایه دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن و با حضور پر شور اعضاء هیئت علمی و دانشجویان کارشناسی و کارشناسی ارشد برگزار گردید. پس از قرائت قرآن کریم و سرود جمهوری اسلامی ایران، جناب آقای دکتر محمد رضا حاج سید هادی رئیس انجمن علمی گیاهان دارویی ایران شاخه رودهن ضمن خوش آمد گویی و تشکر از تمامی شرکت کنندگان برای حضور گرمشان، مقدمه ای درباره اهداف انجمن و برگزاری سخنرانی ها ارائه نموده و برای حضار سخنران را معرفی نمودند. ایشان مسئولیت های اجرایی متععدی داشته اند که اهم آنها عبارتند از: مشاور ستاد و دبیر کارگروه تخصصی توسعه فناوری و کارآفرینی ستاد گیاهان دارویی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، یکی از مسئولین تدوین برنامه راهبردی گیاهان دارویی کشور، تدوین برنامه راهبردی ارگانیک کشور، تدوین سند ملی گیاهان دارویی و طب سنتی ایران، و پیشکسوت برگزیده گیاهان دارویی کشور برای سه دهه تلاش مستمر و موثر در حوزه صنعت گیاهان دارویی در ادامه سرکار آقای مهندس ابراهیمی، مباحث خود را آغاز نمودند. ایشان با بیانات ارزشمند مقام معظم رهبری در خصوص اقتصاد مقاومتی سخنان خود را آغاز کردند و ارتباط بین این موضوع با صنعت گیاهان دارویی را تشریح نمودند. در ادامه به مزیت های فعلی و چشم انداز گیاهان دارویی و طب سنتی در ایران و جهان پرداختند. امنیت غذایی و مؤلفه های آن از دیگر مباحث ایشان بودند. ایشان در ادامه به لزوم توجه به صنعت گیاهان دارویی پرداختند و چالش های مختلف در بخش های مختلف حوزه صنعت تولید گیاهان دارویی و طب سنتی را با جزئیات و مثالهای کاربردی بیان نمودند. ایشان در ادامه به بازار و اقتصاد گیاهان دارویی و زمینه های ایجاد اشتغال و کارآفرینی پرداختند. پس از سخنان ایشان، حضار با طرح سوالات خود در ارتقاء کیفی مباحث این جلسه سهم بسزایی داشتند. تعداد سوالات و مشارکت فعال شرکت کنندگان در جلسه شور و حال خاصی به جلسه داده بود. در پایان با اعطای لوح و کارت هدیه از جناب آقای مهندس ابراهیمی تقدیر و تشکر گردید و با ذکر صلواتی سخنرانی خاتمه یافت. پس از آن چند عکس دسته جمعی گرفته شد و حضار با آب میوه و کیک مورد پذیرایی قرار گرفتند.
سخنرانی آقای مهندس علی ابراهیمی

انجمن علمی گیاهان دارویی ایران – شاخه رودهن با توجه به مسئولیت خود در گسترش علوم مرتبط با گیاهان دارویی، درخواست برگزاری 9 سخنرانی، سه کارگاه آموزشی و یک نشست تخصصی را به معاونت محترم پژوهش و فن آوری واحد رودهن ارائه نمود که با مساعدت جناب آقای دکتر مالک میرهاشمی و همکاران ایشان در معاونت پژوهش و فن آوری و پس از تصویب در شورای پژوهشی دانشگاه در دستور کار انجمن قرار گرفت. بر این اساس از جناب آقای مهندس علی ابراهیمی مشاور ستاد و دبیر کارگروه تخصصی توسعه فناوری و کارآفرینی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای ایراد سخنرانی دعوت بعمل آمد.

سخنرانی آقای مهندس ابراهیمی تحت عنوان " جایگاه توسعه صنعت گیاهان دارویی به منظور کارآفرینی و ایجاد فرصت های جدید شغلی  " در روز سه شنبه مورخ 17/12/1395 در دانشکده کشاورزی و علوم پایه دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن و با حضور پر شور اعضاء هیئت علمی و دانشجویان کارشناسی و کارشناسی ارشد برگزار گردید. پس از قرائت قرآن کریم و سرود جمهوری اسلامی ایران، جناب آقای دکتر محمد رضا حاج سید هادی رئیس انجمن علمی گیاهان دارویی ایران شاخه رودهن ضمن خوش آمد گویی و تشکر از تمامی شرکت کنندگان برای حضور گرمشان، مقدمه ای درباره اهداف انجمن و برگزاری سخنرانی ها ارائه نموده و برای حضار سخنران را معرفی نمودند. ایشان مسئولیت های اجرایی متععدی داشته اند که اهم آنها عبارتند از:

مشاور ستاد و دبیر کارگروه تخصصی توسعه فناوری و کارآفرینی ستاد گیاهان دارویی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، یکی از مسئولین تدوین برنامه راهبردی گیاهان دارویی کشور، تدوین برنامه راهبردی ارگانیک  کشور، تدوین سند ملی گیاهان دارویی و طب سنتی ایران، و پیشکسوت برگزیده گیاهان دارویی کشور برای سه دهه تلاش مستمر و موثر در حوزه صنعت گیاهان دارویی

نظر شما :