برگزاری کارگاه آموزشی تولید عسل های دارویی

۰۱ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۰۱:۲۰ کد : ۳۹۹۴ اخبار تصویری
برگزاری کارگاه آموزشی تولید عسل های دارویی

انجمن علمی گیاهان دارویی ایران - شاخه رودهن با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن اقدام به برگزاری کارگاه آموزشی و کارآفرینی با عنوان " تولید عسل های دارویی" نموده است.

در این کارگاه روش های زنبورداری، نیازهای اولیه، شرایط تولید، امکانات مورد نیاز و روش های تولید عسل و بخصوص عسل های با منشا گیاهان دارویی بصورت نظری و عملی آموزش داده میشود.  بخش نظری در دانشکده کشاورزی واحد رودهن و بخش عملی در محل زنبورستان در منطقه دماوند برگزاودهنر خواهد شد.

مدرس این کارگاه آقای مهندس مسعود رضایی تولید کننده برتر  زنبور و عسل منطقه دماوند می باشد که تجربه بسیار زیادی در این زمینه دارد.

این کارگاه دو روزه بوده و در چهارشنبه و پنج شنبه مورخ 19 و 20 اردیبهشت 97 برگزار خواهد شد. هزینه این کارگاه 200000 تومان می باشد که اعضاء انجمن از 10 درصد تخفیف برخوردار می باشند.

علاقمندان جهت شرکت در کارگاه به دفتر انجمن مراجعه نموده و یا با شماره 09123849646 تماس حاصل فرمایند.

آدرس دبیرخانه انجمن: طبقه همکف دانشکده کشاورزی و علوم پایه واحد رودهن

نظر شما :